Ja no som nens, però…

Continuem junts cada día, mes units que mai aprenem diàriament, ens divertim, juguem i experimentem constantment, ens encanta la restauració i els clients ho noten.

Tenim una mateixa obsessió: millorar l’experiència del client.

L’experiència del client la posem per davant de tot i ens serveix per prendre totes les decisions, per escollir al nostre equip, als nostres proveïdors i dirigir els nostres locals.

Cada dia ens preguntem, què podem fer avui perquè sigui millor que ahir. I així, amb un petit canvi diari fem Kaizen.

Creiem en la millora contínua, creiem en el poder del Kaizen. Sabem que no es pot millorar el que no es pot mesurar, així que controlem tots els aspectes claus del negoci, amb metodologia, de manera científica, amb dades. Decidim lentament però som molt ràpids implementant.

Som al·lèrgics al malbaratament.

No ens agraden els inventaris, ni sobreprocesar, ni sobreproduir, ni els errors, ni treballar més del compte de forma innecesaria. En realitat el que menys ens agrada és produir allò que no valora el client.

Ens encanta delegar, dipositar tota la confiança en el nostre equip i aconseguir restaurants auto-gestionats amb persones i equips amb una autonomia real, en formació continua i amb el ferm propòsit de posar al client per davant de tot. En els nostres equips ens agraden les persones ètiques i amb ganes de millorar les coses, honestes, bones companyes, educades i creatives.

Creiem en la sostenibilitat, en el reciclatge, en el respecte al medi ambient i en els productors locals. Procurem utilitzar adequadament els recursos que tenim, cuidar-los i mantenir-los, en comptes de pensar en substituir-los. Gaudim veient l’implicació del nostre equip mantenint i cuidant els restaurants com si fossin seus.

Som rigorosos i som disciplinats, però en el fons ens encanta jugar, potser sí que encara som nens.