La Pèrgola

Cuina mediterrànea creativa i de qualitat maridada amb els millors vins i caves del Penedès.

La Pèrgola és un restaurant pizzeria de cuina mediterrànea de qualitat, amb ambient càlid i relaxat, atès per un equip profesional i amable, a Vilafranca de Penedès, la incomparable capital de el vi de Catalunya. 


Brasería 101

El valor de la buena brasa.

Brasería 101 és un restaurant ideal per gaudir d’un menú casolà, carns a la brasa de llenya, delicioses tapes i una extensa carta de plats combinats, entrepans i hamburgueses especials a La Gornal molt a prop de El Vendrell.


La Solana

Saludable, sabrosa i sostenible.

En La Solana, en San Joan Despí, viuràs una extraordinària experiència basada en una cuina saludable, saborosa i sostenible, fent-te arribar a la taula unes receptes equilibrades, gustoses i amb la mínima manipulació, perquè puguis obtenir tots els nutrients dels selectes ingredients de la seva cuina.


La Industrial

Una brasa amb segell propi.

A La Industrial barregem diferents tècniques vanguardistes i ancestrals, que resultan en plats cuinats a la brasa amb un segell propi i que oferim diàriament en el nostre menú. A la nostra brasa d’autor empraem nous productes, tipus de llenya, empremtes perfumades amb diferents aromes de fums, tècniques i utensilis que ens permeten innovar en la brasa d’una manera especial i única.